Flytt på g!

Imorgon flyttar Emmas Trädgårdsservice ut till Skelleftehamn. Det kommer att bli ett riktigt kontor med inspirerande omgivning, när det är klart.
Vi (jag och min man) har köpt hus och med på köpet kommer en verkstad som ligger vägg i vägg med garaget på tomten. Denna verkstad kommer att stylas om till att bli ett fint kontor där jag inte bara kommer att arbeta, utan man kommer även ha möjlighet att hälsa på i en lite mer professionell miljö än vad det hittills har varit. Ett stort uppsving alltså!
Dock kommer det att betyda att jag inte kommer blogga på ett tag, för det är mycket jobb med att flytta ett helt bohag + ett kontor. Förhoppningsvis kommer jag att få upp kontoret ganska snabbt, men jag kan inte lova att bloggposterna kommer att komma in lika frekvent som senaste veckan.

Jag hoppas ni förstår, och att ni kanske tittar förbi lite senare när kontoret är färdigt 🙂