Överblick söder

Denna (Designkursen) kan jag verkligen rekommendera! Tack Emma! Efter avslutad kurs satte vi igång att förverkliga våra planer, om man är nyfiken på resultatet kan man läsa om vår resa i nr 1/2022 i tidningen Trädgård Norr (beställ ditt nummer via deras hemsida🌱🙏
/Jenny, kursdeltagare 2019

Vi har anlitat Norrländska trädgårdar för att anlägga/finplanera tomten runt vår nybyggda villa. Arbetet har innefattat både markstensläggning, plantering och insådd av gräsfrö.
Vi är verkligen nöjda med norrländska trädgårdar, de är måna om att det ska bli precis så som man vill ha det, de är flexibla och lyssnar när man vill göra ”sista minuten” ändringar. De är även mångsidiga och kan lösa de flesta uppgifter.
Vi kan verkligen rekommendera Norrländska trädgårdar!
/Adam och Sandra 2021
Vi är supernöjda, mycket bra utfört jobb av Emma och Jörgen. Snygg design och plantering! Väldigt trevliga att ha att göra med. Allt flöt på hela tiden. Vi vill verkligen rekommendera dem! Längtartill våren och sommaren för att få njuta!
/Margaretha och Jörgen 2021
 

Emma har ritat en design där vi klart känner igen våra tankar och idéer men på ett sätt som vi aldrig hade kunnat formulera själva. Hon har adderat element, dimensioner och kunnande.
/Designkund, Skellefteå 2016

 

 

Emma får alla att lyssna uppmärksamt, hon har stora kunskaper och är en duktig pedagog. Toppen att vi fick med oss kursmaterialet hem, så man kommer ihåg allting när man ska börja gräva.
/Lisa, kursdeltagare 2016

Det var en bra genomgång i trädgården med bra förslag på växter och hur man konkret kunde tänka.
/Rådgivningskund, Skellefteå 2015

Allt fungerade jättebra, lätt att kontakta, snabb respons, väl utfört arbete
/Skötselkund, Skellefteå 2015

entre2

 

 

Vi är människor som inte har samma smak om trädgårdar, så vi anlitade Emmas Trädgårdsservice (numera Norrländska trädgårdar) dels för att få inspiration och dels för att få hjälp att medla mellan våra två svårförenliga smaker… Nu har vi fått en ritning som funkar fint för båda ändamål, vi är mycket nöjda!
/Mörk, Umeå 2015

Jag är väldigt nöjd med Emmas hjälp med mina buskar. Hon hjälpte mig bla med beskärning av en vit pärlrönn. Den växte till sig ordentligt. Sen fick jag många bra förslag till utvecklingen av min trädgård.

/Inger, Luleå

Jag är mycket nöjd med Emmas arbete i trädgården. Hon är intresserad och kunnig och kan sjävständigt bedöma vad som behöver göras. Dessutom är hon trevlig och lätt att ha att göra med!
/Maj, Skellefteå