Norrländska trädgårdar kan hjälpa dig att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. När du beställer anläggning ordnar vi allt från planering, beställning till färdig trädgård.

Självklart får du offert innan och vi går tillsammans igenom planeringen för att räta ut eventuella frågetecken och göra ändringar innan beställning av växter och planteringen börjar.

Inför offerten för anlägging bokar vi möte och diskuterar hur du vill att trädgården ska se ut, vilka behov som finns och annat du tycker är viktigt i ditt nya trädgårdsrum. Steget efter får du en offert och efter den blivit godkänd börjar designprocessen. Efter ni godkänt designen, börjar anläggningsarbetet i nära kontakt mellan dig som kund och oss som din lokala entreprenör. Inför kommande säsong, träffas vi gärna igen och har en avstämning med dig.

Bra att veta

  • Under högsäsong tar designen längre tid, eftersom det redan är så mycket att göra för oss. Vill du vara säker på att få trädgården anlagd snabbt, beställ därför allt redan på hösten innan eller tidigt på året.
  • Är sommaren väldigt varm, kan det vara bättre att plantera på hösten.
  • Om det blir många och stora ändringar på designen under arbetets gång, kan det bli lite dyrare än offerten är beräknad på.
  • I anläggning ingår ett års växtgaranti, dock gäller den inte om växterna blivit uppätna/skadade av djur eller om växterna torkat.
  • Det är viktigt att det finns tillgång med vatten för bevattning under planteringen, om du inte har tillgång till det, behöver du meddela det i tid så att bevattningen kan lösas.
  • När allt är planterat är det din uppgift att fortsätta bevattningen under säsongen om inte annat är överenskommet. Är det väldigt torrt kan det behöva vattnas ofta, kanske en gång per dygn. Vattna helst på kvällen eller natten för bästa resultat.

Kontakta oss för mer information och bokning av ett första möte.