Ny säsong!

Nu är den äntligen här igen, på riktigt. Våren. Och med våren kommer en ny säsong för mig! Jag började jobba igår och det känns riktigt roligt. Jag är full av energi och idéer och bara känner hur jag vill ut och mina kunder igen!

Jag har inte alls hunnit och haft ork att blogga här så mycket som jag egentligen velat. Men jag ska blogga mer nu under säsongen. 1-2 inlägg i veckan är planen, kanske inte supermycket, men om jag håller det som mål gör det ju inget om jag överträffar det.

mässaDet här är en bild från Nolia Trädgård, trädgårdsmässan i Umeå som var förra helgen. Ja, den blev suddig, men den får duga. Jag hörde flera bra föreläsningar där och jag kommer att blogga lite om dom sen. Bland annat var Blomjonas där och pratade om sin kolonilott och visade bilder från den. Det är härligt med en egen liten oas att göra som man vill i! Min trädgård tar sig också, som ni kanske sett på facebook?

Nåja, dags att börja göra sig i ordning för dagens kundbesök. Ska ta med lite reklam och sätta upp på stan, ger ofta bättre resultat än sånt som faktiskt kostar.