Ut med julen, in med tulpanerna!

Idag är det Tjugondagknut och då åker julen ut, som det är nu så viner snön omkring utanför och mörkret har redan lagt sig.När man bor så långt norrut måste man ta tillvara på varje tillfälle som ger en vårkänlsor, för den är ännu långt bort.
Och när vi nu plockar bort julprydnaderna och alla små ljusstakar som lyst upp lite extra i vintermörkret, känns det skönt att istället börja förbereda för vårens återkomst.
Det passar sig ju så bra med att det på söndag är Tulpanens dag, för tulpaner är verkligen ett tecken på att ljusare tider har börjat. Ett annat tecken är alla dom fantastiska frötidningarna som kommit ut, det har varit min kvällsläsning i nån vecka nu. Att ligga i sängen och drömma om nästa års säsong, vilka blommor man ska så och vilka träd och buskar som ska planteras… Det gör att man har lite lättare att stå ut med hemska busväder utanför!

Idag och imorgon kan ni passa på att handla tulpaner på Guldknoppen för ett billigare pris, så ut med er, trotsa snön och pryd hemmet med härliga tulpaner!