Halloween

Vissa av er firar halloween nu i helgen, några firade det säkert redan i onsdags (jag hade ett sött spöke och en söt häxa som kom förbi här) och jag tänkte bara bjuda på lite inspirationsbilder över pumpor!

Det är inte alls så svårt att skära till en pumpa om man är något så när estetiskt lagd. Det viktigaste är att karva ur den ordentligt innan man börjar skära ut mönstret på den. Ju tunnare skal som är kvar, desto snirkligare kan du skära.

På resterna du får kan du göra paj eller soppa, du kan även ta reda på fröna och antingen rosta dom till godis, eller torka dom och så egna pumpor till våren.

Så länge det är plusgrader står dom bra, dom håller även om det blir minusgrader. Det dom inte gillar är om det blir plusgrader igen efter de har frysit, då säckar dom ihop.

Lycka till!