Bokrecension Dekorera vackert: med kransar, buketter och dukningsdetaljer.

En bok av Minna Mercke Schmidt som jag fick i julklapp. Jag skulle tro att min kära mor som gav den till mig fick inspiration av kransen jag har nere i matsalen och pyntar om lite då och då. Ni har säkert sett flera av utseendena på kransen via facebook.

Det är en otroligt vacker bok, bilderna i den är väldigt inspirerande och man blir glad av att läsa den. Den går igenom vår, påsk, sommar, skördetid, höst, vinter och jul, nåt för varje tillfälle alltså, och visar med bild och text hur man kan pynta på olika sätt. Det är inte bara kransar, utan även andra saker. Lite scrapbooking, lite buketter, servettringar, fiffiga lösningar för placeringskort osv.

Gillar du att pyssla kan jag garantera att du gillar den här boken!