Vägen till din drömträdgård.

Tänk dig att du öppnar dörren och kliver ut på din tomt. Du hör fåglarna kvittra och solens strålar värmer ditt ansikte. Du går över stenläggningen fram till din egen favoritplats, sätter dig ner och känner doften av det nyklippta gräset och den blommande schersminen en bit bort. Här kan du slappna av, jobbstressen blir ett minne och du bara njuter av livet.
Norrländska Trädgårdars grundare, Emma Ershag, njuter av doften från en vacker blomsterkvist.

Trädgården är en fantastisk plats att vara på och en väldesignad trädgård är en investering som inte bara ökar värdet rent ekonomiskt utan även känslomässigt. Det är däremot inte alltid lätt att själv ta sig dit, kanske saknar du kunskapen eller tiden för att få din trädgård till att bli som du tänker dig? En trädgård designad av Norrländska Trädgårdar är anpassad till dig och din livsstil, med blomning, utseende och den nivå av skötsel som du önskar.

Norrländska trädgårdar hjälper dig att skapa din trädgård och har specialinriktat sig på att designa och anlägga trädgårdar som är vackra året om, dvs även på vintern. Genom att ta hänsyn till växternas olika utseenden, kan trädgården ha höjdpunkter genom alla årstider, såväl som den gröna som den vita.

Ta även chansen att gå kurs med Emma, lär dig hur du ska sålla bland alla idéer och intryck och hitta det som definierar din egen drömträdgård.

Emma Ershag är utbildad trädgårdsingenjör och har drivit företaget sedan 2005, ta gärna kontakt med henne för mer information om hur hon kan hjälpa dig med just din trädgård.

Trädgårdsskötsel – Låt oss ta hand om din trädgård!

Det tar tid att sköta en trädgård efter konstens alla regler. Gräsmattan ska klippas varje vecka, växterna behöver vatten och omsorg samt ogräset ska rensas. Låt sommaren bli en tid för avkoppling och vila genom att låta oss sköta om din trädgård. Norrländska Trädgårdar erbjuder dig avlastning genom att bland annat rensa ogräs, vattna och klippa gräset.

Om du åker iväg på semester tar vi gärna hand om dina rabatter. Vi ser till att din trädgård får den skötsel som krävs för att grönska och må bra medan du är borta, så att du kan koppla av och komma hem till en välskött trädgård. Kontakta oss om du vill ha hjälp med trädgårdsskötseln, och låt en utbildad trädgårdsingenjör ta hand om alla växter i din trädgård.

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss för mer information kring våra tjänster, referenser eller för att boka ett besök.

Du når oss via telefon 073-15 70 850 (9 – 16 vardagar) eller e-post info@norrlandskatradgardar.se