Referenser

Överblick söder

 

Du har ritat en design där vi klart känner igen våra tankar och idéer men på ett sätt som vi aldrig hade kunnat formulera själva. Du har adderat element, dimensioner och kunnande.
/Designkund, Skellefteå 2016

 

 

Du får alla att lyssna uppmärksamt, du har stora kunskaper och är en duktig pedagog. Toppen att vi fick med oss kursmaterialet hem, så man kommer ihåg allting när man ska börja gräva.
/Lisa, kursdeltagare 2016

Det var en bra genomgång i trädgården med bra förslag på växter och hur man konkret kunde tänka.
/Rådgivningskund, Skellefteå 2015

Allt fungerade jättebra, lätt att kontakta, snabb respons, väl utfört arbete
/Skötselkund, Skellefteå 2015

entre2

 

 

Vi är människor som inte har samma smak om trädgårdar, så vi anlitade Emmas Trädgårdsservice (numera Norrländska trädgårdar) dels för att få inspiration och dels för att få hjälp att medla mellan våra två svårförenliga smaker… Nu har vi fått en ritning som funkar fint för båda ändamål, vi är mycket nöjda!
/Mörk, Umeå 2015

 

Vill rikta ett stort tack till dig för det arbete du utfört i vår trädgård under vår semesterperiod. Arbetet har bestått av gräsklippning, vattning och allmän omsorg av trädgården. Det har du utfört på ett jättebra och förtroendeingivande sätt. Grannarna har uttryckt beundran för den glada ” tjej ” som skött vår trädgård.

Stort tack
många hälsningar
/Peter och Margaretha, Skellefteå

Jag är väldigt nöjd med Emmas hjälp med mina buskar. Hon hjälpte mig bla med beskärning av en vit pärlrönn. Den växte till sig ordentligt. Sen fick jag många bra förslag till utvecklingen av min trädgård.
/Inger, Luleå

Jag är mycket nöjd med Emmas arbete i trädgården. Hon är intresserad och kunnig och kan sjävständigt bedöma vad som behöver göras. Dessutom är hon trevlig och lätt att ha att göra med!
/Maj, Skellefteå