Handledd anläggning

Har du en idé för din trädgård men känner att du behöver hjälp med att genomföra den på rätt sätt? Då är det här tjänsten för dig!

Med tre träffar a’ fyra timmar/gång, hjälper Norrländska Trädgårdar dig att komma igång med arbetet. På första träffen går vi igenom din plan, jag hjälper dig att syna eventuella problem, anpassa växtvalet och se till att det blir en funktionell trädgård som passar just er. Vi gör en checklista för att du enkelt ska kunna fortsätta jobba på egen hand mellan träffarna. Sen går vi ut i trädgården och börjar jobba!

Andra träffen sker ungefär 3-4 veckor senare, du jobbar på själv under tiden och när jag kommer checkar vi av i listan och ser var ni är och vad jag hjälpa dig med för att komma vidare och lösa eventuella hinder som uppkommit. Vi kan åka och handla blommor och jag hjälper till att välja ut de bästa exemplaren bland plantskolans växter. Vi jobbar tillsammans och gör så mycket vi hinner.

Tredje träffen är den avslutande träffen, även denna är 3-4 veckor senare och du fortsätter precis som tidigare att jobba efter checklistan. De sista detaljerna ska sättas på plats och kanske en trevlig invigning av trädgården kan passa?

2019 kommer vi att köra specialpris på detta till de tre första kunderna, i utbyte att deras trädgårdar blir referensarbeten (via bilder och kanske videoklipp) till kommande projekt.

Referenspris: 5 500 kr
Ordinarie pris: 7 200 kr