Kameraproblem och musöron

Min kamera har fått en stor repa mitt på linsen. Jag försökte ta några närbilder på knoppar för ett tag sedan, men det gick inte så bra. Att försöka hitta fokus med kameran genom att zooma in färdigt och sedan flytta kameran så att föremålet inte är i mitten på bilden (dvs där kameran är) misslyckades jag med. Tråkigt.

Under mina turer runt i stan så har jag sett att många har fått grenar knäckta under vinterns snö. Jättetrist att se. Jag är inte den som egentligen rekommenderar vårbeskäring, men i sånna här fall har man inte mycket till val. Många träd och buskar som skadats. Ring mig, jag kan hjälpa er!

Men, nåt annat som inte är tråkigt, är att björkarna inne i stan har musöron! Våren är här, snart är det grönt och skönt utanför!
Det är även dags att börja se över rosorna, de flesta rossorter ska beskäras ”när björken har musöron”, så glöm inte bort dom 🙂