Nya kontoret

Idag var vi ut och tittade på det blivande kontoret för Emmas trädgårdsservice. Det är en lite verkstad i Skelleftehamn som ska renoveras upp lite lätt för att ha en bättre arbetsmiljö och ett trevligare ställe att ta emot kunderna på. Som det ser ut nu så är kontoret beläget i våran lägenhet, där blir det lätt fullt av andra saker.
Det kommer även kännas bra att kunna gå till och från jobbet, att kunna arbeta lite ordentligare och inte bli lika distraherad av andra saker som det är för nuvarande.
Dessutom kommer det bli jättekul att få inreda ett kontor med dom inspirerande sakerna man behöver!
För närvarande planeras en vägg med nåt snyggt mönster eller målning, resten av väggarna blir troligen vita. Det ska in en skön soffgrupp där man kan sitta bekvämt och få lite inspiration av böcker och tidningar.
Det kommer bli ett stort lyft för företaget och maj-juni kommer bli en intensiv period!