Idéer

Jag lider av en massa trädgårdsidéer för tillfället. Jaja, lider är kanske inte riktigt rätt ord, men jag har inte så mkt yta att iscensätta allt och då blir det lite plågsamt ändå 🙂
Nästa torsdag kommer jag att hålla ett föredrag om Träd – Inte bara Bollpil, och sånt sätter ju fart på tankarna. Träd är ju inte bara taket, utan det inverkar allt i trädgården. Du får väggarna genom stammarna, och beroende på hur dom ser ut så får du fram olika karaktärer i trädgården. Sedan påverkas även golvet/marken av träden. Har du ett gammalt träd kanske rötterna är ovanjord, lite så där knotiga och härliga. Eller så har du ett träd som får fantastiska höstfärger och fullkomligt bäddar in tomten i ett sprakande hösttäcke! Och inte att förglömma, ett körsbärsträd som, när det blommat ut på våren, singlar ner blomblad som varm snö…

Visst är träd fantastiska! Kom och lyssna på mig på torsdag på Blomsterlandet här i Skellefteå!