Växtinredning i kontorslandskap

Nu i veckan har jag inrett ett kontorslandskap med växter, tänkte bjuda på lite av bilderna därifrån. Jag kommer även att ta hand om skötseln på dessa växter, så att de som jobbar i kontoret inte behöver göra annat än att njuta av miljön jag skapat 🙂

Före Efter

Jag återanvände några av växterna som fortfarande var vid liv, däremot fick alla samma slags krukor för att förstärka enheten av designen. Ni ser den gamla krukan stå kvar där, den gör det för varken jag eller min assistent orkade lyfta undan den.

En ensam fikus blev utbytt mot en större grupp växter.

Här har jag planterat ihop de ledsna, långbladiga fikusarna i samma kruka. Dom hade stått ihopbundna med varandra och inte kunnat komma ut ljuset från fönstret tack vara det. Nu kommer dom ta sig bättre. Jag kompletterade även med fler växter som kommer trivas där.

Inne i konferensrummet piggade vi upp med en kruka vid fönstret.

Det kommer även bli några fler planteringar där innan jag är färdig, men dom tog längre tid på sig att få hem, så det får vänta ett tag. Visst är det skönt med grönt?