Höstfint

Nu har jag äntligen tagit mig för att göra höstfint ute på bron. Min egen entré får verkligen inte så mycket kärlek som den förtjänar, det är ju det första som besökare ser och därför är det där om någonstans man ska lägga ner lite extra pyntenergi. Det behöver inte vara överdådigt bara för att det ska ge ett inbjudande uttryck.

Resterna av vårens penséer var fortfarande kvar i krukan nedanför bron. Ny ljung och lite rönnbär tillsammans med några stora stenar och granris. Ljungen och granriset är inköpt på Guldknoppen här i Skelleftehamn, förutom växter har dom jättefina prydnadssaker och högkvalitativ choklad. Jättegod choklad!

Egentligen tycker jag inte riktigt att mattan passar där, men våran trapp blir jättehal på vintern och eftersom den mattan var över får den ligga där.

Även uppe på bron fixade jag till det. Rönnbär och barnäpplen pyntar upp bordet tillsammans med lyktan och ljungen.

Det här är också ett sätt att ta hand om skörden 😉